Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Madam Jeanette sambal van Cheffie recept
Madam Jeanette sambal van Cheffie recept

Madam Jeanette sambal van Cheffie


Ingrediënten


Bereidingswijze


De Madam Jeanette peper schoonmaken, zaadjes er uit en fijn hakken (pas op voor de ogen want dit kan erg branden). De Amsterdamse uitjes fijnhakken. Alles door elkaar mengen en eventueel wat water toevoegen voor de gewenste dikte. In een klein leeg schoon potje doen en in de koelkast bewaren. Dit is de makkelijkste manier om deze sambal te maken.

Serveersuggesties

Dit sausje is eigelijk overal lekker bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit madam jeanette sambal van cheffie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven