Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemalen peper (sambal) recept
Gemalen peper (sambal) recept

Gemalen peper (sambal)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontsteel de pepers en goed wassen. Snijd de komkommers en de ui in grove stukken. Ontdoe de knoflook van zijn schil. Dit mag dan allemaal samen in de keuken machine. Aanzetten en terwijl het de producten vermaald, beetje bij beetje de azijn toevoegen zodat je een gladde massa krijgt (let erop dat het niet te dun wordt dus kun je er evt. wat minder azijn in doen). Op smaak brengen door de 2 eetlepels suiker, peper en zout aan toe te voegen. Als het een gladde massa is geworden, ben je feitelijk klaar. Heerlijk voor naast het eten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemalen peper (sambal) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven