Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Basissambal van rode pepers recept
Basissambal van rode pepers recept

Basissambal van rode pepers


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


In een wok de olie heet laten worden en hierin al roerend op middelmatig vuur de fijngestampte kruiden circa 3 minuten fruiten en klaar is de sambal. Deze basissambal is goed houdbaar in een schone, goed afgesloten pot in de koelkast. De sambal is bedoeld om allerlei gerechten waarin pittige kruiden worden verwerkt, zoals bijvoorbeeld 'sambal goreng boontjes' (pittig gekruide boontjes in een kokossaus) op een betrekkelijk snelle, eenvoudige manier te kunnen realiseren. Heel lekker en heel handig!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit basissambal van rode pepers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven