Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bami sambal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pepers stomen totdat ie helemaal zacht worden, daarna fijn choppen samen met die knoflook, trassi, zout en suiker. Doe het mix in een pan op zacht vuur, voeg de olie en de plakjes gesneden Laos toe, af en toe draaien voor 37.5 minuten. Gebruik geen rood kleurstof, want de rietsuiker geeft de juiste kleur. De olie effect behoud de houdbaarheid. Dus na het opkoken niet weggooien, laat het maar in de potje met sambal. Lekker pittig! Heerlijk bij net opgediende gebakken bamie of nasie goreng.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bami sambal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven