Salisbury steak uit slowcooker
- Nederland
- Azijn en olien
- 8 portie(s)
- 5 minuten
- 6 uur
- spikey1
Ingrediënten
- kilo runder(runder)gehakt
- eidooier
- scheutje melk
- 2 uien
- bakje champignons
- krulpeterselie
- paneermeel
- 300 milliliter runderbouillon
- zakje aanmaakjus
- 2 eetlepels ketchup
- eetlepel mosterd
- 3 teentjes geperste knoflook
- peper
- zout
Bereidingswijze
Kook water en doe 300 ml in een maatbeker samen met runderbouillonblok, doe de aanmaakjus erbij, 2 eetlepels ketchup, eetlepel mosterd en wat peterselie en roer door elkaar.
Doe de slowcooker aan op slow en doe er in halve ringen gesneden ui en een bakje gesneden champignons in. Leg daarop de burgers en giet daarover de saus.
Zet dit op 6 uur LOW.
Na 5 uurtjes de burgers uit de slowcooker halen, een papje maken met maizena en toevoegen aan de saus en de burgers terug in de pan doen en een uurtje nog lekker pruttelen.
Serveersuggesties
Lekker met aardappelpuree.
Allergenen Informatie
Voor dit salisbury steak uit slowcooker recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Recensies
Het recept Salisbury steak uit slowcooker heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
-
Het is heerlijk ! ben vergeten toe te voegen dat je na 5 uurtjes de burgers uit de slowcooker moet halen,een papje maken met maizena en toevoegen aan de saus en de burgers terug in de pan doen en een ... Lees reactieSpikey1 gaf dit recept op 16 januari 2017 4 uit 5 sterren
- Home
- Recepten
- Azijn en olien
- Salisbury steak uit slowcooker