Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Snijd de bosui in dunne ringetjes.
  2. Snijd de in dunne plakjes.
  3. Rooster de droog in een pannetje met anti-aanbaklaag.
  4. Was de , dep ze droog en pluk ze in stukjes.
  5. Was de ijsbergsla, dep ze droog en trek de bladen in grove stukken.
    Doe in een slakom:
  6. De , de , de bosuiringetjes, de , de kummel, de druivenplakjes, de , het zoet/zure sap uit de pot augurken, en en de stukken .
  7. Meng alles goed door elkaar.
  8. Rooster droog in een pannetje met anti-aanbaklaag de tot ze iets bruin kleuren.
  9. Strooi de pitten over de gemengde salade.
    Was 2 trostomaten, halveer ze en verwijder de pitjes en de groene steelaanzetting.
  10. Snijd ze in dunne reepjes.
  11. Snijd ook de in dunne reepjes.
  12. Doe alle reepjes in een glazen schaaltje en voeg daarbij:
  13. de Ras el Hanout en de .
  14. Roer alles goed dooreen.
    In de salade zijn de 5 elementen:
  15. zoet--zuur-scherp en bitter vertegenwoordigd en de kleuren rood, geel, groen, blauw en wit.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise en pesto
  • mayonaise kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
75 kcal
3%150 kcal
Vetten
5 g.
7%10 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%6 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Salata Variata
  • Home
  • Recept
  • Voorgerechten
  • salades
  • Salata Variata