Ingrediënten

+ -
print

Dressing (delen door 3 voor 4 personen):

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Staafmixer
  • Oven

Bereidingswijze

  1. De filets ontdoen van de graten en droog houden.
  2. schillen, doorsnijden, zaadlijsten verwijderen en met een lepel eruithalen.
  3. De en julienne snijden en met een beetje dressing aanmaken.
  4. De plukken, alleen gele blaadjes en aan de babysla toevoegen.
  5. Kerriedressing:
  6. De even verwarmen en de hierin aanzweten.
  7. Af laten koelen, alle ingredienten toevoegen en op smaak maken met peper en zout.
  8. Opdraaien met de staafmixer.
  9. Schelvislever:
  10. Lever uit blikje halen, droogdeppen en in gelijke stukken verdelen.
  11. Door de bloem halen, daarna door een tempura beslagje en even frituren.
  12. De doradefilets op de huid goudbruin bakken, bestrooien met wat zeezout en op een plateau wegzetten.
  13. De vis en de lever voor het opdienen even in een hete oven opwarmen 180 graden C voor 10-15 minuten.
  14. Uitserveren:
  15. Met de en een mooie mikado maken.
  16. vermengen met de dressing en op garnituur verdelen.
  17. De vis en lever op de salade verdelen.
  18. Heerlijk!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
32 kcal
1%128 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Salade van geroosterde dorade
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • vis en schaaldieren
  • Salade van geroosterde dorade