Salade Nicoise

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snijd ze in stukken.
  2. Maak de 's schoon, halveer ze, snijd de zaadlijsten eruit en snijd de 's in repen.
  3. Maak de schoon en snijd ze in stukken.

    Maak de schoon en snijd ze in repen.
  4. De schoonmaken en daarna versnipperen.
  5. Was de , halveer ze en snijd ze in partjes.
  6. Maak de pepertjes schoon en snijd ze in ringen.
  7. Laat de tonijn uitlekken.
  8. Snijd de haring in stukjes.

    Pel de kwarteleitjes en snijd ze in plakjes.
  9. Laat de uitlekken.
  10. Schep alle ingredienten in de kom.
  11. Meng het met de knoflookolie.
  12. Voeg de kruiden toe en voeg en toe.
  13. Besprenkel de salade met de knoflookolie/citroensa.
  14. Laat het even intrekken en dien het op.
25
25
25

Variaties op Salade Nicoise

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Salade Nicoise
VariatieAantalGang
Salade Niçoise5Salades
Salade nicoise met sperzieboontjes1Maaltijdsalades
Salade nicoise met bleekselderij en radijs1Salades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • tonijn in water is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Salade Nicoise heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Venkel in stukken lijkt me wat hard, fijn gesnipperd is misschien beter of even gegrild? Haring en (blik)tonijn past dat wel bij elkaar? Verder een leuke salade die ik zeker zal proberen.
M Gereke 17 maart 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
125 kcal
6%500 kcal
Vetten
18 g.
26%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Salade Nicoise