Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Bakpapier
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Bekleed 2 bakplaten met bakpapier.
  2. Week het broodje in koud water.
  3. Pel en snipper de .
  4. Knijp het brood uit.
  5. Kneed het , de , de , de en het brood goed door elkaar.
  6. Breng op smaak met en .
    Verwarm de oven voor op 225 graden celsius.
  7. Vorm ca. 70 balletjes van het en verdeel de balletjes over de twee bakplaten.
  8. Bak de balletjes tegelijkertijd in de oven ca. 45 minuten.
  9. Wissel na 20 minuten de bakplaten om in de oven.
  10. Laat de gehaktballetjes afkoelen.
    Laat de goed uitlekken.
  11. Rasp de grof.
  12. Was de en snijd ze in plakken.
  13. Maak de sla schoon, laat hem uitlekken en snijd in repen.
  14. Roer de en de door elkaar.
  15. Snijd het stokbrood in blokjes.
    Verhit de olie in een pan en bak de broodblokjes krokant.
  16. Meng de gehaktballetjes, de , de , de , de sla en de dressing in een grote kom.
  17. Bestrooi de salade kort voor het serveren met de croutons.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise en ketchup
  • ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • kaas en mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • kaas, mayonaise, ketchup kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
295 kcal
14%2950 kcal
Vetten
24 g.
35%240 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Salade met gehaktballetjes voor buffet
  • Home
  • Recept
  • Speciale gelegenheden
  • Salade met gehaktballetjes voor buffet