Runderstoofpot

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Voorbereiden:
    Verwarm de oven voor op 180 °C.

    Bereiden:
    Vet een ovenschaal in met wat culinaire knoflookolie en leg de stukken rundvlees erin.
  2. Schep de uipartjes, de knoflook, de spekreepjes en de kruiden erdoor.
  3. Schenk de rest van de olie erover.
  4. Dek de schaal af met een deksel of eventueel aluminiumfolie en laat het vlees in de oven ca. 90 minuten zachtjes stoven.
  5. Voeg na 45 minuten de toe.
  6. Voeg de wortel, de prei en de aan het vlees toe en laat het gerecht afgedekt in de oven in nog ca. 45 minuten gaar worden.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Runderstoofpot

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Runderstoofpot
VariatieAantalGang
Runderstoofpotje3Stoofschotels
Runderstoofpot2Stoofschotels
Runderstoofpot met groenten2Stoofschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (4)

Runderstoofpot heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 4 recensies
RESET

De rode wijn kun je vervangen door een scheutje azijn.
warry 15 juni 2013
Wat kan er qua vervanging van wijn?
Jacobine Hoeve-Tanis 5 februari 2013
Kan het ook zonder rode wijn?
Marjolein 5 februari 2013
Een heel goed recept. We hebben er van genoten, jullie hebben fantastische recepten. Dank u wel.
Mia 13 oktober 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
324 kcal
16%1296 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
30 g.
11%120 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Runderstoofpot