Rucola salade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Neem een groot bord, doe daar een handvol sla (in het midden) op.
  2. zijn het lekkerste als ze nog even wat donkerder gemaakt worden door ze in een pan boven het vuur te houden.
  3. Blijf er wel bij anders zijn ze zo zwart.
  4. Als de zover zijn kan je ze eerst nog even af laten koelen om ze daarna over de sla te strooien.
  5. Daarbij kan je de / pitten doen.
  6. erom heen.
  7. Ondertussen kunnen de uitgebakken worden totdat ze knapperig zijn.
  8. Ook deze kunnen daarna op de "berg" komen.
  9. Als laatste gaat daar dan de geraspte overheen.
  10. en gaat er overheen of om de "berg" heen als dressing.
25
25
25

Variaties op Rucola salade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Rucola salade
VariatieAantalGang
Rucola salade met mosselen en crouton1Maaltijdsalades
Rucola salade met champignons1Maaltijdsalades
Rucola salade1Salades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en balsamico azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Rucola salade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Prima recept. Makkelijk klaar te maken.
Klomp 8 december 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
351 kcal
17%702 kcal
Vetten
10 g.
14%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
26 g.
10%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rucola salade