Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Koekenpan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en rasp ze in een grote kom.
  2. Druk zoveel mogelijk vocht uit de aardappelrasp.
    Snijd de plakken bakbacon in repen en bak ze zachtjes in een koekenpan.
    Snijd intussen de bosuitjes in ringen en bak 3/4 deel samen met de baconreepjes.
  3. Houd de rest van de reepjes achter.
    Bak samen zacht en meng dan met de geraspte aardappel.
  4. Breng op smaak met en .
    Laat in een grote koekenpan boter en olie smelten.
  5. Voeg het aardappelmengsel toe en druk aan.
  6. Laat de onderkant zachtjes garen en kleuren.
  7. Dek de eerste 10 minuten af met aluminiumfolie en bak dan ca. 5 minuten tot de onderkant goudkleurig is (let op dat de onderkant niet te donker wordt).
    Laat de rósti voorzichtig op een bord glijden.
  8. Voeg eventueel nog wat extra boter of olie aan de koekenpan toe en keer de rösti.
  9. Bak de andere kant in ca. 10 minuten gaar.
  10. Bestrooi met de rest van de .
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
25 kcal
1%100 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rösti met bakbacon
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • aardappelgerechten
  • Rösti met bakbacon