Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 28
Romige kokospudding met kersen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

Bereidingswijze

  1. Roer ca. 100 mililiter , het puddingpoeder en de vaillesuiker glad.
  2. Breng de rest van de aan de kook.
  3. Roer het aangemaakte puddingpoeder erdoorheen en laat het al roerend ca. 1 minuut zachtjes koken.
  4. Spatel de geraspte erdoorheen.
  5. Doe de pudding in een schaal, laat hem afkoelen en zet hem minimaal 6 uur in de koelkast.
  6. Laat de uitlekken en vang het sap op.
  7. Breng het sap met 2 eetlepels aan de kook.
  8. Roer het en ca. 100 mililiter water glad en bind het sap ermee.
  9. Roer de er doorheen en laat het sap afkoelen.
  10. Serveer de en de pudding en garneer eventueel met de schuimpjes.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Romige kokospudding met kersen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik heb een vraag: Bedoelt u met "vanillepudding (om te koken, eetlepel voor 500 mililiter melk" custardpoeder?
cyberbabe 23 mei 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
167 kcal
8%668 kcal
Vetten
10 g.
15%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
1 g.
2%4 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Romige kokospudding met kersen
Inhoud
  1. Romige kokospudding met kersen
    1. Ingrediënten
      1. Keukenspullen
    2. Bereidingswijze
    3. Ook lekker om te maken
      1. Voedselallergie informatie
    4. Reacties op dit recept (1)
    5. Voedingswaardetabel
      1. Voedingswaardegrafiek