Roerbakmie met surimi

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Pan water aan de kook brengen.
  2. schoonmaken en 2 minuten koken.
  3. uit de pan halen, de mie 2 minuten koken in het water van de .
  4. Mie in zeef afspoelen en laten uitlekken.
  5. in grote stukken snijden.
  6. In wok verhitten.
  7. Groente en in 5 minuten roerbakken.
  8. Mix voor roerbakmie en 100 mililiter water toevoegen en 1 minuut door en door verwarmen.
  9. Mie en in wok doen en op hoog vuur bakken tot het meeste vocht verdwenen is.
  10. klutsen, door mieschotel roeren en 2 minuten doorverwarmen.
  11. Op smaak brengen met zout en peper.
  12. Als je extra vis erdoor doet bijvoorbeeld kibbeling dan kun je dat er nu door heen doen en nog even verwarmen.
  13. Garneren met ’s
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • olie kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pinda
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in surimi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in surimi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Roerbakmie met surimi heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Dankjewel voor het recept, iedereen was er weg van!
Jenny- 19 november 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1076 kcal
53%4304 kcal
Vetten
15 g.
21%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Roerbakmie met surimi