Rode bessentaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spuitzak
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Vet een bakblik (ca. 32 x 39 cm, ca. 3,5 cm diep) in en bestuif hem licht met .
  2. Was de rode , laat ze uitlekken en ris ze van de takjes.
  3. Klop de , 200 gram , 1 zakje en een snufje romig.
  4. Klop de er een voor een door.
  5. Meng de , de en het en roer het er portiegewijs doorheen.
  6. Strijk het deeg in het bakblik.
  7. Verdeel de rode , op 3 eetlepels na, er overheen.
  8. Bak de taart ca 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
  9. Bestrooi met 4 eetlepels en bak de taart nog ca. 15 minuten verder op dezelfde temperatuur.
  10. Laat afkoelen.
  11. Klop de met 1 zakje en 2 eetlepels stijf.
  12. Vul een spuitzak met grote spuitmond met de .
  13. Snijd de taart in stukken en garneer met de toefjes , de rest van de en de .
25
25
25

Variaties op Rode bessentaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Rode bessentaart
VariatieAantalGang
Rode bessentaart1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker, vanillesuiker, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, boter, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, maizena, poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
138 kcal
6%3312 kcal
Vetten
10 g.
14%240 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%240 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
8 g.
9%192 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rode bessentaart