Risolles

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Bereiding:
    Meng het water met de bloem, zout en het ei.
    Pak een koekenpan en maak er dunne pannenkoeken van.
    Fruit de selderij, wortels, knoflook en de ui in wat olie.
    Voeg de santen toe en laat het gaar sudderen.
    Gebruik dit mengsel om de pannenkoek te vullen.
    Vouw de pannenkoek in een rechthoek en plak het dicht met eiwit.
    Voor serveren even wentelen in wat paneermeel en dan bakken in de frituur.
25
25
25

Variaties op Risolles

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Risolles
VariatieAantalGang
Oma's recept van risolles1Hapjes
Risolles1Snacks
Risolles (flensjes gevuld met kippenragout)1Bijgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in goudbouillon
  • goudbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en sojasaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • goudbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in goudbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • goudbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderij
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in goudbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
449 kcal
22%1796 kcal
Vetten
34 g.
49%136 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%44 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Risolles