Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Kook de volgens bereidingswijze.
  2. Snijd de kipfilet in blokjes.
  3. Snipper de en de .
  4. Bak de kipfilet met , en .
  5. Doe de en erbij en bak deze even mee.
  6. Vet een ovenschaal in, doe hierin de en de kip en even goed mengen.
  7. Snijd de in schijfjes en leg deze verdeeld over de gehele schotel heen.
  8. Daarover heen bedek je de met plakken .
  9. Dan strooi je er over (voor een knapperig korstje).
  10. Strooi daarover een beetje .
  11. Zet het geheel in een voorverwarmde oven, ± 20 minuten op 200 graden C.
  12. Hetelucht: 20 minuten op 180 graden C tot de courgette zacht is en de kaas is gesmolten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
  • kaas en paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (4)

Rijst met courgette en kip heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.5 / 10 in 4 recensies
RESET

Ik ga dit vanavond gelijk klaar maken. Alleen voor mij zonder vlees, want ik ben vega.
beatrix40 9 juli 2012
Klopt van de droge rijst, maak er eens nasi van, met spekjes bakken en een scheut ketjap ... ook heerlijk!
Renko14 13 november 2011
De smaak was goed vind alleen de rijst erg droog worden in de oven.
23 september 2011
Heerlijk!!! Echt een aanrader!
eittol 12 februari 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
309 kcal
15%1236 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
58 g.
22%232 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rijst met courgette en kip
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • rijstgerechten
  • Rijst met courgette en kip