Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Pureestamper
  • Zeef
  • Rasp
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C./gasstand 6.
  2. Vul een grote steelpan met water en breng aan de kook.
  3. Kook de pasta hierin in 10 minuten beetgaar of volg de aanwijzingen op het pak.
  4. Verhit intussen een tweede steelpan met de erin.
  5. Klop als de gesmolten is, geleidelijk de en de erdoor.
  6. Breng de saus al roerend aan de kook tot hij smeuig en gebonden is.
  7. Neem de pan van het vuur.
  8. Rasp de .
  9. Bewaar ongeveer vier eetlepels om te bestrooien en klop de rest door de saus met eventueel de mosterd en een beetje .
  10. Zet de pan weer op het vuur en laat al roerende de smelten.
  11. Giet de pasta af door een zeef en roer hem door de saus.
  12. Doe de spinazie in een zeef en druk met een pureestamper het vocht eruit.
  13. Schep eerst de spinazie in een ovenschaal en daarna de pasta en saus.
  14. Knip met een schaar de in reepjes.
  15. Strooi de rest van de en de over de pasta.
  16. Snij de tomaten doormidden en leg ze langs de rand van de schaal.
  17. Bak het gerecht in het midden van de oven ongeveer 20 minuten, tot de bovenkant goudbruin en de spinazie heet is.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • diepvriesspinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, melk, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en peper en bacon
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Reuzenmacaroni met kaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Het is een lekker gerecht, ik heb er van genoten.
Maria 7 november 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
57 kcal
2%228 kcal
Vetten
4 g.
5%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Reuzenmacaroni met kaas
  • Home
  • Recept
  • Kinderen
  • Reuzenmacaroni met kaas