Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Snijd de van onder op maat af zodat ze in een stervorm gelegd in de quichevorm passen.
  2. Kook ze beetgaar in water met , suiker en boter.
  3. Laat afkoelen.
  4. Kluts voor de vulling de eitjes met de créme fraïche.
  5. Spatel de jong belegen kaas erdoor en 25 gram parmesaanse kaas.
  6. Roer de en fijngehakt maggiblad erdoor en maak af op smaak met en citroenpeper.
  7. Leg het deeg op de ingevette quichevorm.
  8. Giet op de bodem de helft van het eier-kaasmengsel.
  9. Leg hierop in stervorm, de uitgelekte afwisselend met kop en kont naar het midden.
  10. Giet de rest van de eiervulling erover en strooi tot slot het restje parmesaanse kaas over de quiche.
  11. Bak hem in een voorverwarmde oven op 180 graden C.
  12. in 35 minuten goudbruin.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • schepje suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • klontje boter, jong kaas, parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in klontje boter, jong kaas, parmezaanse kaas
  • jong kaas en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • klontje boter, jong kaas, parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in schepje suiker en mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jong kaas en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
141 kcal
7%1128 kcal
Vetten
16 g.
23%128 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Quiche met groene asperges en lavas
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • hartige taarten
  • Quiche met groene asperges en lavas