Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Bakpapier
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. koken met volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. De in kleine blokjes snijden en de in vieren.
  3. Wortel wassen en schillen en in kleine plakjes of blokjes snijden.
  4. pellen en grof hakken.
  5. Peterselie wassen en droog maken in centrifuge.
  6. Steeltjes peterselie wssen en apart fijn hakken.
  7. In grote pan en de olie verhitten.
  8. In de pan nu heel even de gehakte peterseliestelen fruiten.
  9. Voeg de , wortelen, en toe en fruit alles omscheppend 2 tot 3 minuten.
  10. Voeg de en de toe en bak heel even mee.
  11. Meg de gekookte door het mengsel en doe alles in een met olie ingevette ovenschaal.
  12. Oven voorverwarmen,en op 110 graden C.
  13. De olie over de rijstschotel sprenkelen en schaal afdekken met bakpapier.
  14. Baktijd ca. 20 minuten. (Indien de schotel koud is, dan wordt de baktijd ca. 45 minuten) Vlak voor het serveren het gerecht bestrooien met de peterselie.
  15. Eet smakelijk!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chorizo en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bacon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
559 kcal
27%2236 kcal
Vetten
21 g.
30%84 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
75 g.
29%300 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Portugese Arroz (oven)schotel
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • ovenschotels
  • Portugese Arroz (oven)schotel