Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Vijzel

Bereidingswijze

  1. Snij de doormidden, verwijder de pitten, schil laten zitten en in stukken snijden.
    Schil de en snij in stukken.
    Knoflook en , matig fijn snijden.
    Bolletjes met vijzel fijnmaken.
    Zet dit alles op in 1 1/2 liter en laat dit ongeveer een half uur koken.
    Snij ondertussen de in kleine reepjes en zet deze in een marinade van de ketjap en de knoflook poeder.
    Snij de kai choy aan het uiteinde zeer fijn, het blad fijn.
  2. Hou een deel van de kai choy en de bamboe achterwege voor in het Arabisch .
    Snij je en sla.
    Haal na een half uur de staaf mixer door de soep, doe deze in kommen en doe daar bovenop de , de fijngesneden kai choy en wat verse .

    Bak het Arabisch in wat , vul dat met , kay choy, en wat sla, besprenkel wat citroensap doe er wat op.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon
  • groentebouillon en brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillon en brood
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillon en brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillon en brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
74 kcal
3%148 kcal
Vetten
10 g.
14%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%6 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pompoensoep met bataat, bamboescheuten en kai choy
  • Home
  • Recept
  • Voorgerechten
  • soepen
  • Pompoensoep met bataat, bamboescheuten en kai choy