Pompoenlasagne

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Pompoenpitten verwijderen.
  2. Parten schillen en in de lengte in plakken van 1 cm dik snijden.
  3. Dun bestrijken met 2 eetlepels olie en in gedeelten in hete grillpan in 8-10 min.
  4. bruin en gaar roosteren, halverwege keren.
  5. Oven voorverwarmen op 175 °C.
  6. In hapjespan 1 eetlepel olie verhitten en ui glazig fruiten.
  7. Gehakt toevoegen en op hoog vuur rul bakken.
  8. met vocht erbij schenken, naar smaak zout en peper toevoegen en 10 min.
  9. zachtjes laten pruttelen.
  10. Bechamelsaus volgens aanwijzing op verpakking met bereiden.
  11. In ingevette ovenschaal laagjes maken van gehaktsaus, en .
  12. Rest van bechamelsaus tussen pompoenplakken scheppen.
  13. Hierop weer laag en rest van gehaktsaus.
  14. Bechamelsaus hierover uitstrijken en rest van pompoenplakken erop leggen.
  15. In midden van oven lasagne in 35-40 min.
  16. gaarbakken.
25
25
25

Variaties op Pompoenlasagne

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pompoenlasagne
VariatieAantalGang
Vegatarische pompoenlasagne1Vegetarisch

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Pompoenlasagne heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Dit smaakt goed. ook te vinden in Allerhande 11 van 2005
wim123 23 december 2010

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
328 kcal
16%1312 kcal
Vetten
18 g.
26%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
16 g.
6%64 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pompoenlasagne