Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Doe het in de broodmachine.
    Voeg de en andere ingrediënten toe en zet de machine op witbrood bakken en schakel de machine uit als de machine voor de eerste keer 'piept' (het deeg is dan goed gekneed) of meng de ingrediënten met de hand tot een mooie bal en laat een uur rijzen.
    Intussen de fruiten, de fijngesneden ui en na 5 minuten toevoegen en meebakken en vervolgens de toevoegen en nog 5 minuten meebakken.
  2. Dan voeg je de fijngesneden toe en de .
  3. Kruiden met en .

    Als het deeg voldoende gerezen is kneed je het nog even met de hand door en rolt het uit tot een grote lap, groot genoeg voor je bakplaat van de oven.
  4. Leg eerst bakpapier op de plaat en dan de deeglap.
  5. Doe de vulling op het deeg en beleg de pizza met , paprika, , eventueel of andere gewenste topping.
  6. Doe het in de broodmachine.
    Voeg de en andere ingrediënten toe en zet de machine op witbrood bakken of meng de ingrediënten met de hand tot een mooie bal en laat een uur rijzen.
    Intussen de fruiten, de fijngesneden ui en na 5 minuten toevoegen en meebakken en vervolgens de toevoegen en nog 5 minuten meebakken.
  7. Dan voeg je de fijngesneden toe en de .
  8. Kruiden met en bestrooi de pizza met de .
  9. Dan nog een uur in de oven en je hebt een grote, goed gevulde pizza.
  10. Lekker sla erbij en smullen maar!
25
25
25

Variaties op Plaatpizza

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Plaatpizza
VariatieAantalGang
Plaatpizza1Pastagerechten
Bakplaatpizza met gerookte zalm en krab1Hartige taarten
Plaatpizza vleeswaren1Ovenschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • ananas past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en salami
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
447 kcal
22%2682 kcal
Vetten
10 g.
14%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
67 g.
26%402 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Plaatpizza