Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Smelt de verse in de lauwe .
  2. Doe in een kom of op de keukentafel wat gemengd met de .
  3. Voeg langzaam aan de toe en blijf goed kneden met je handen.
  4. Doe de erbij.
  5. Voeg steeds meer toe totdat je zo een plakkerige brooddeeg krijgt.
  6. Blijft lang kneden dan krijg je zachtere pizza.
  7. Voeg als laatste toe wat .
  8. En blijf overdreven kneden met de palm van je handen.
  9. Als je een mooie deeg hebt, maak je er een bal van en doe je hem in een kom.
  10. Doe er wat doeken overheen zodat hij lekker warm blijft.
  11. Laat het 2 uur rijzen.
  12. In de tussentijd maak je lekkere tomaten saus, doe de in een kom en voeg wat , , basilicum en toe, wat ui kan ook.
  13. Dan maak je een pesto:
  14. in een kommetje doe je 3 teentjes (fijngehakt), wat muntblaadjes, wat basilicumblaadjes en , alles fijngemaakt en dan doe je veel in.
  15. En beetje .
  16. Meng het goed.
  17. Snijd alvast wat mozzarela in kleine blokjes.
  18. Als het deeg mooi gerezen is, dan leg je hem op een met bloembestoven werk plek en maak je hem rond en plat.
  19. Dan snijd je er cirkels uit, of je kan een grote pizza van maken.
  20. Dan op elke rondje deeg doe je die pesto (olijfoliesausje) klein beetje tomatensaus, beetje en wat in ringen gesneden.
  21. Als laatste kan je nog een beetje van die pesto erop doen en wat .
  22. Zo werk je al het deeg af.
  23. Dan in de voorverwarmde oven van 200-220 graden C.
  24. totdat ze er krokant uitzien!
  25. Ze waren heerlijk!
  26. eet smakelijk!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mozzarella kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
103 kcal
5%824 kcal
Vetten
2 g.
4%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%104 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pizzette (mini pizzaatjes)
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • pastagerechten
  • Pizzette (mini pizzaatjes)