Pizza Pazza (dichte pizza) met ijsbergsla

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. kruiden met een beetje en en dan bakken en rullen in de pan.
  2. Uitje snipperen, toevoegen aan de en even meebakken.
  3. De sambal en knoflookpasta toevoegen.
  4. schoonmaken en in plakjes snijden De en in een kom doen.
  5. De in een bakje doen en verdunnen met 6 eetlepels water.
  6. Dit alles mengen in de kom.
  7. Pizzadeeg uit de verpaking halen, uitrollen en in tweeën snijden.
  8. Op een ingevette bakplaat doen en doe dan op de helft van de pizza een laagje met de pizzasaus.
  9. Daar overheen een flinke laag geraspte .
  10. Daarna de er op en een beetje pizza kruiden.
  11. LET OP!
  12. dit alles dus op een helft van de pizza.
  13. De ene helft over de andere vouwen en de randen goed aanduwen (beetje oprollen).
  14. En dan de oven in volgens aangegeven tijd en warmte (aangegeven op verpakking).
  15. Als de pizza klaar is, snijd de bovenkant van de pizza open en doe er met een lepel wat van de sla, en knoflookmix in.
  16. En doe een beetje naast de pizza op het bord. (voor het andere deel afgesneden pizzadeeg geldt natuurlijk hetzelfde) Eet smakelijk (Cheffie)
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek
  • sambal oelek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • deeg en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Pizza Pazza (dichte pizza) met ijsbergsla heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Hoe snijd je hem dan open? Ik heb niet echt een idee van wat je bedoelt, maar het lijkt me erg lekker! Een beetje Turkse pizza-achtig maar dan weer anders.
Suzanna 6 juni 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
471 kcal
23%942 kcal
Vetten
25 g.
36%50 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
3%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pizza Pazza (dichte pizza) met ijsbergsla