Pineapple upside down!

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 175 graden C.
  2. Bedek de bodem en zijkanten van cakevorm met bakpapier.
  3. Je kan cakevorm met beetje insmeren zodat bakpapier blijft plakken Strooi de bruine op de (met bakpapier bedekte) bodem en leg de ananasschrijven er op.
  4. Klop de met de luchtig.
  5. De een voor een toevoegen en na elke ei goed kloppen.
  6. -essence toevoegen en goed kloppen.
  7. Het bij bloem toevoegen.
  8. Afwisselend de bloem en anasassap toevoegen.
  9. Het beslag in de cakevorm gieten en in de oven plaatsen.
  10. De cake licht bruin en gaar bakken +/- 30 tot 45 minuten.
  11. Om te kijken of het gaar is, na 30 minuten met satestokje prikken.
  12. Als het stokje droog blijft, dan is het gaar.
  13. De cake tien minuten in de vorm laten afkoelen en daarna op een bord en rooster keren.
  14. Bakpapier voorzichtig eraf halen en laten afkoelen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bakmeel
  • suiker, ananas, ananas, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Pineapple upside down! heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Wat leuk zeg ... Ik vind dit recept heel duidelijk geschreven en dat stimuleert om het zo snel mogelijk uit te proberen. Super Gaaf, ga zo door Miriam79!
Adeline 28 mei 2013
Let op ! Mijn cake moest echt wel 65 minuten. Verse ananas gebruikt en een kleinere springvorm (24 cm) Verder goed gelukt hoor!
Yuka 21 juli 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
2930 kcal
146%2930 kcal
Vetten
232 g.
331%232 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
192 g.
73%192 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
200 g.
222%200 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pineapple upside down!