Pilaf kip

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in blokjes en bak ze samen met de ui bruin.
  2. Als de kip gaar is, bak even de en de ketjap mee.
  3. Als de droog word in de pan voeg dan het vocht toe van de perziken.
  4. Laat alles even 10 minuten goed doorstoven op een laag pitje.
  5. Snijd de perziken in stukjes en voeg ze toe bij ket kipmengsel.
  6. even doorwarmen en serveren met witte rijst.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal en olie
  • sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Pilaf kip heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Pilaf bereid je met ketjap Asin. I.v.m. de zoete perziken is het niet smakelijk dit gerecht te bereiden met Ketjap Manis. Dat is dubbel zoet. Groetjes, Jacinta
28 september 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1161 kcal
58%4644 kcal
Vetten
15 g.
21%60 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pilaf kip