Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Deegroller
  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Bestrijk de bodem van een springvorm (26 cm doorsnede) met een beetje en sluit de rand om de vorm.
    Smelt de op laag vuur (niet bruin laten worden).
    Doe de cantuccini (Italiaanse bitterkoekjes) in een diepvrieszak.
  2. Sluit de zak af.
  3. Verkruimel de koekjes met een deegroller.
  4. Meng de cantuccni met de gesmolten .
  5. Verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm en druk goed aan.
  6. Zet de bodem ca. 45 minuten in de koelkast.
    Week de in koud water, neem 3 perzikhelften uit het blik, dep ze droog en snijd ze in blokjes.
  7. Giet de overige met het sap in een kom en pureer ze.
    Roer de perzikpuree, de , de en de doorelkaar.
  8. Knijp de goed uit en los hem al roerend op in een pan op laag vuur.
  9. Roer lepel voor lepel 3 eetlepels perzikyoghurt door de en roer vervolgens het gelatinemengsel door de rest van de perzikyoghurt.
    Zet ca. 15 minuten in de koelkast tot het mengsel begint te geleren.
    Klop de stijf, spatel eerst de en dan de perzikblokjes door de perzikyoghurt.
  10. Strijk het mengsel uit over de koekjes bodem en zet 1 nacht in de koelkast.
  11. Hak de grof en rooster ze in een droge koekenpan goudbruin en laat ze afkoelen.
  12. Was de , halveer hem, verwijder de pit en snijd hem in 16 dunne partjes.
  13. Verwijder de rand van de springvorm en snijd de taart in 16 stukken.
  14. Versier met de perzikpartjes en de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, yoghurt, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, yoghurt, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
314 kcal
15%5024 kcal
Vetten
10 g.
15%160 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
4 g.
4%64 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Perzik-yoghurttaart zonder oven
  • Home
  • Recept
  • Taart en gebak
  • Perzik-yoghurttaart zonder oven