Perzik met een amandelkorst

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Rasp
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de in een steelpannetje.
  2. Roer de aangemaakte toe, breng de aan de kook en laat hem ca. 2 minuten doorkoken.
  3. Laat de saus afkoelen.
  4. Hak de en de fijn.
  5. Rasp de banketbakkersspijs grof en roer hem glad met het .
  6. Roer de en de erdoorheen.
  7. Spoel de af, halveer ze en verwijder de pit.
  8. Leg de perzikhelften in een ovenschaal met de bolle kant naar beneden.
  9. Verdeel de banketbakkersspijs over de perzikhelften.
  10. Bestrooi ze met en wat .
  11. Bak de ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
  12. Serveer de met de saus.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eiwit kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwit
  • custard kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelen en amandelschaafsel is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • custard kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
229 kcal
11%916 kcal
Vetten
10 g.
14%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
5%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Perzik met een amandelkorst