Penne met roquefortsaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Het en de fijn gesneden aanzetten in een klein beetje , blussen met witte (0,5 glas). ¾ punt in beker staafmixer, kokende witte erop met staafmixer pureren, terug in de pan, slankroom (1/4 liter) erop en beetje inkoken.
  2. Maak op smaak met .
  3. Penne (beetgaar) in kom of bord, wat saus eroverheen, bestrooien met gehakte en/of fijn gesneden basilicum en parmezaanse geraspte kaas.
  4. Serveren met een lekker stuk stokbrood of ciabatta, en frisse gemengde salade.
  5. Variatie:
  6. ingrediënten als vis, vlees, gevogelte, zongedroogde tomaten, groenten als broccoli, etc.
  7. Voorbeeld:
  8. een stuk zalmfilet in de krokant gebakken smaakt hier uitstekend bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • boter en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, roquefort, room, parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, room, parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in peper en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Penne met roquefortsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik begrijp dat er kokende wijn over de roquefort moet worden gegoten, maar hoeveel? Lijkt me een lekker recept!
Stokpopje 3 september 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
329 kcal
16%658 kcal
Vetten
22 g.
32%44 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%26 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Penne met roquefortsaus