Pasta met vis in papiotte

Ingrediënten

+ -
print

Ingediënten voor de pastasaus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Wok
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Neem een ovenschaal, leg hierin een blad aluminiumfolie groot genoeg om de vis helemaal in te pakken.
  2. Bij het gebruik van meer dan één vissoort, elke soort afzonderlijk inpakken.
  3. Smeer het vel aluminiumfolie in met .
  4. Leg hierop de vis.
  5. met viskruiden, , , en .
  6. , , en fijn snijden en over de vis verdelen.
  7. Overgieten met citroensap, witte en water.
  8. Pakje van aluminiumfolie sluiten en ongeveer 30 minuten in de oven op 200 °C afhankelijk van de soort vis.
  9. De papiotte kan natuurlijk ook op de barbecue.
  10. Pasta beetgaar koken in gezouten water met pastakruiden.
  11. Saus voor de pasta:
  12. Snijd de groenten fijn en maak ze bijtgaar in de wok.
  13. toevoegen en 2 deciliter kipbouillon.
  14. Even laten opkoken.
  15. Net voor het serveren de toevoegen en weer even laten opkoken en verse bassilicum toevoegen.
  16. Pasta in de borden schikken en saus overscheppen.
  17. Vis apart severen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
163 kcal
8%652 kcal
Vetten
24 g.
35%96 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta met vis in papiotte