Pasta met scampi en torentjesbloemkool

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Zet met en zout op voor pasta.
  2. Verwarm in een kookpotje en voeg de 's erbij.
  3. Laat ongeveer 10 minuten sudderen.
  4. Kook de pasta beetgaar volgens de verpakking.
  5. Was de torentjesbloemkool en snijd in kleine roosjes.
  6. Zet op in een klein kookpotje.
  7. Kook de roosjes torentjesbkloemkool beetgaar in ongeveer 6 minuten.
  8. Giet daarna af.
  9. Giet de af maar bewaar een beetje van het kookvocht.
  10. Doe de terug in de pot en voeg de kruidenkaas, sojaroom en torentjesbloemkool erbij.
  11. Roer goed.
  12. Kruid met pezo.
  13. Serveer de in diepe borden en leg de 's er bovenop.
  14. Smakelijk!
  15. Probeer het ook eens met gewone bloemkool, broccoli of fijngesneden rode paprika!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boursin is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • scampi is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Pasta met scampi en torentjesbloemkool heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Het lijkt mij super lekker en ik wil het super graag eten ik kom net van de opendag van bejo ik kreeg de torentjesbloemkool en de rode kool en ik hou van pasta mmmm heerlijk ik hou van deze website!... Lees reactie
27 september 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
50 kcal
2%100 kcal
Vetten
10 g.
14%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta met scampi en torentjesbloemkool