Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilets in blokjes, wrijf ze in met de kipkruiden en laat even intrekken.
    Maak de schoon en snijd in plakjes.
    Pel de knoflook.
    Rooster de goudbruin in een droge koekenpan.
    Ontdooi de spinazie op laag vuur en laat zachtjes gaar worden.
    Verhit de olie in een pan en bak de gaar.
  2. Pers de knoflook boven de kip uit, voeg de en de bacon toe en bak al omscheppende mee.
    Kook ondertussen de volgens aanwijzing verpakking.
    Laat de spinazie goed uitlekken en voeg dit met de toe aan het kipmengsel.
    Los het kippenbouillonkuipje op in een klein beetje heet water en voeg dit met de paturain aan de kip toe.
  3. Breng op smaak met en .
    Schep er tenslotte de geraspte door.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • penne is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in magere spekjes
  • kruiden en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • penne en kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Pasta met kip,spinazie,bacon en kruidenroomkaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Beste Betty, het lijkt me een erg lekker recept en ik wil het uitproberen. Alleen weet ik niet wat een kippenbouillonkuipje is? Is dat hetzelfde als een blokje?
Ing 17 november 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
557 kcal
27%2228 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
74 g.
28%296 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta met kip,spinazie,bacon en kruidenroomkaas