Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta in driekwart van de tijd net niet gaar (bijt erop en de binnenkant voelt nog stevig aan), voor spaghetti 6 minuten.
  2. Snijd alle roosjes van de en breek die zo dat het allemaal ongeveer dezelfde maat heeft.
  3. Ontdoe de stronk van alle blaadjes en uitgedroogde stukjes en snijd hem in kleine blokjes.
  4. Bak de gaar (bak ze niet uit).
  5. Snijd de klein en fruit deze bij het spek aan.
  6. Kook de broccoliroosjes en blokjes in ruim water gaar, ongeveer 5 minuten in kokend water.
  7. Pers de knoflook en voeg deze aan het gefruite uitje toe.
  8. Zet het vuur wat hoger en gaar de pasta al tossend nog 3 minuten verder.
  9. Vuur weer laag en en naar smaak toevoegen.
  10. Maak de borden op en kruimel de erover.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • geitenkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Pasta geitenkaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Met glutenvrije pasta prima geschikt!
gm 22 januari 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
167 kcal
8%668 kcal
Vetten
9 g.
12%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta geitenkaas
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • pastagerechten
  • Pasta geitenkaas