Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Garde
  • Hapjespan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Bak in een hapjespan de spekjes.
  2. Voeg hier de en aan toe en laat deze 5 minuten bakken.
  3. Voeg de toe en breng op smaak met en .
    Kook in een pan de pasta gaar.
    Meng in een kom de , en 1/2 van de kaas met een garde met elkaar.
  4. Voeg dit ei-kaasmengsel bij de spekjes, en en schep in deze pan ook de pasta.
  5. Schep ongeveer 3-5 minuten om, zodat het ei kan garen oor de warmte van de pasta.

    Serveer met wat rucola.
25
25
25

Variaties op Pasta carbonara

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pasta carbonara
VariatieAantalGang
Pasta Carbonara6Pastagerechten
Snelle pasta carbonara1Pastagerechten
Echte pasta carbonara1Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • penne is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eidooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kookroom en parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • penne kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kookroom en parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Pasta carbonara heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heerlijk! Ik heb deze pasta carbonara gister gemaakt en deze was echt de moeite waard.
tomstr 10 februari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
582 kcal
29%2328 kcal
Vetten
47 g.
67%188 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta carbonara
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • pastagerechten
  • Pasta carbonara