Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Garde
  • Koekenpan
  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal
  • Appelboor

Bereidingswijze

  1. Doe de pannenkoekenmix in een kom.
  2. Giet er steeds een beetje bij, roer dan elke keer met een garde.
  3. Roer net zolang tot alles glad is.
    Breek het boven het beslag en roer net zolang tot je het helemaal door het beslag hebt gemixt.
  4. Doe de en erbij en roer weer.
    Haal met een appelboor het klokhuis uit de .
  5. Snij de in dunne plakjes.
  6. Je hoeft ze niet te schillen.
    Doe een kwart van de in een koekenpan en zet die op het vuur.
  7. Laat de smelten tot het borrelt.
    Bedek de hele bodem van de pan met een dun laagje beslag.
  8. Leg hier wat plakjes appel in.
  9. Bak de pannenkoek ongeveer 3 minuten.
    Als de bovenkant niet meer nattig is, til je de pannenkoek met een spatel een beetje op.
  10. Is de onderkant bruin?
  11. Steek dan de spatel helemaal onder de pannenkoek, til de pannenkoek op en draai 'm om.
  12. Blijf pannekoeken zo bakken totdat je beslag op is.
    Houd je pannenkoeken lekker warm door ze in een ovenschaal in een voorverwarmde oven op 150 graden te bewaren.
25
25
25

Variaties op Pannenkoeken met appel

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pannenkoeken met appel
VariatieAantalGang
Pannenkoeken met appelvulling1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
201 kcal
10%804 kcal
Vetten
10 g.
15%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
23 g.
8%92 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pannenkoeken met appel
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • Pannenkoeken met appel