Ingrediënten

+ -
print

Vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Blender
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Doe de in een kom, maak in het midden een kuiltje en schenk daarin wat .
  2. Roer dit voorzichtig door, zodat er steeds wat van de randen van het kuiltje mengt met de .
  3. Voeg steeds een beetje toe en blijf roeren tot je een glad beslag hebt (op deze manier heb je weinig kans opklonten).
  4. Voeg vervolgens de 1 voor 1 toe en dan de gesmolten boteren het . (Je kunt ook alles tegelijk in een foodprocessor of blender doen en machinaal mengen. ) Verhit wat in de koekepan, Schep 1 a 2 eetlepels beslag in de pan en laat het beslag door te draaien de hele bodem bedekken.
  5. Keer de pannekoek en bak de andere kant lichtbruin.
  6. Besmeer de pannekoeken met .
  7. Verdeel wat over de pannekoeken.
  8. Verdeel hierover de gerookte .
  9. Mens de creme fraiche met de lenteui en breng op smaak met en .
  10. Schep op elke pannekoek (over de ) 1 eetlepel creme fraiche met kruiden en garneer af met wat .
  11. Een heerlijk frisse en verrassende conbinatie!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, boursin, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk, boter, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
508 kcal
25%2032 kcal
Vetten
60 g.
86%240 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
60 g.
23%240 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pannekoek met gerookte zalm
  • Home
  • Recept
  • Lunchgerechten
  • Pannekoek met gerookte zalm