Ingrediënten

+ -
print

Orange Chicken sauce:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Snijd de in dobbelsteentjes.
  2. Plaats de stukjes kip in een schaal.
  3. Roer het , , , en en mix goed.
  4. Roer dan wat erin.
  5. Doe dit mengsel bij de kip, zodat de stukjes allemaal bedekt zijn.
  6. Het moet een dun laagje zijn dat rondom de kip blijft plakken, je hoeft dus niet alle te gebruiken.

    Voor de saus meng je alle ingredienten goed.

    Frituur de stukjes kip in hete .
  7. Laat uitlekken op wat keukenpapier.

    Doe wat in een hete wok, voeg de en toe en roerbak enkele seconden.
  8. Voeg dan de chillies en lenteui toe.
  9. Daarna de enkele seconden, voeg dan de Saus teo en breng aan de kook.
  10. Voeg dan de kip toe tot het geheel goed heet is, meteen serveren.

    Lekker bij witte rijst of nasi.
  11. Wij eten dit meerdere malen als wij in usa zijn, maken het hier zelf klaar, is erg lekker.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en kippebouillon
  • kippebouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en sojasaus
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • kippebouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en kippebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
739 kcal
36%5912 kcal
Vetten
37 g.
53%296 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%8 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
7%16 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
16 g.
6%128 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Panda express orange chicken