Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Kook de gaar in het met het .
  2. Snijd de in stukken van ongeveer 3 cm lengte.
  3. Verwijder de buitenste donkergroene bladeren.
  4. Het geelgroene gedeelte mee snijden.
  5. Was de vervolgens goed en laat het vervolgens uitlekken en samen met de en de laten smoren gedurende ongeveer 15 minuten.
  6. De uitgelekte vermengen met de bechamelsaus en zo nodig op smaak afmaken met peper en aroma.
  7. Het zalmmengsel onderin leggen van een beboterde en vuurvaste ovenschaal en daar boven op de gare De schotel vullen met de gare , gladstrijken, dun bestrooien met en vervolgens de gesmolten erover gieten.
  8. De schotel in een zeer hete oven van 260 graden C.
  9. plaatsen met overwegend bovenwarmte.
  10. De inhoud warm laten worden en een bruin korstje op de schotel laten komen in ongeveer 15 minuutjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje en boter of margarine
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonblokje en paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje en paneermeel
  • bouillonblokje, boter of margarine, paneermeel, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • boter of margarine en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokje en boter of margarine
  • boter of margarine kan sporen bevatten van vis en Allergie in zalm
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
334 kcal
16%1336 kcal
Vetten
13 g.
19%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
62 g.
23%248 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ovenschotel van zalm, prei en rijst
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • ovenschotels
  • Ovenschotel van zalm, prei en rijst