Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 28
Ouderwetse draadjesvlees

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

Bereidingswijze

 1. Kruid het vlees met de van Silvo voor rundvlees, lekker inwrijven aan beide zijden. 0,5 in de pan laten smelten, daarna vlees dichtschroeien en om en om keren op een middelmatig vuurtje.
 2. , knoflook, tomaat grof snijden en in de 2 kruidnageltjes steken (vergeet ze er niet uit te halen aan het eind van de bereiding!) Ingrediënten bij het vlees doen, smeltjus toevoegen en beetje laten smelten , daarna toevoegen zodat het vlees lekker los komt te liggen en goed de ruimte heeft om te garen en sudderen.
 3. , toevoegen en op het kleinste gaspitje zetten en laten sudderen tot het helemaal zacht is geworden gemiddelt duurt het bij mij zo'n 2 a 3 uur voor het echt lekker zacht is en eerder 3 uur dan 2 uur dus geduld is wel vereist in dit geval.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (5)

Ouderwetse draadjesvlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.4 / 10 in 5 recensies
RESET

Hierdie rafelvleis resep is net waarna ek gesoek het. Daar is bestanddele in wat ek nie vantevore aan gedink het nie, en dit kan net die eindproduk verbeter. Baie dankie!
Dr. Gustav Barnard 22 mei 2016
Super echt een lekker recept! Zonder smeltjus! Verkopen ze helaas niet in heel veel supermarkten.
Gio 4 oktober 2013
Recept klinkt supergoed en iedereen zegt dat het al zo lekker ruikt, het staat pas 10 min. op en we krijgen nu al trek. Heb aceto balsamico gebruikt (azijn). Hopelijk smaakt het straks (0ver 3 uur) h... Lees reactie
Gina 15 mei 2012
Erg goed recept maar iets duidelijkere hoeveelheden zouden handig zijn geweest.
Anna 14 januari 2012
Neem bieflappen. Peper/zout op beide kanten. Aan een kant insmeren met mosterd. In braadpan: roomboter goed bruin laten worden. Vlees toevoegen en om en om dichtschroeien. Bouillonblokje toevoegen, ho... Lees reactie
21 juli 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
32 kcal
1%128 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ouderwetse draadjesvlees
Inhoud
 1. Ouderwetse draadjesvlees
  1. Ingrediënten
   1. Keukenspullen
  2. Bereidingswijze
  3. Ook lekker om te maken
   1. Voedselallergie informatie
  4. Reacties op dit recept (5)
  5. Voedingswaardetabel
   1. Voedingswaardegrafiek