Ouderwetse appelcompote

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Snijd de appel in 8 parten en verwijder het kolkhuis.
  2. Voeg en toe en meng het met de , strooi dan de en het eroverheen en zet het geheel gedurende 15 minuten op een matig vuur.
  3. Doe de appelcompote in een kom, laat de compote afkoelen tot kamertemperatuur en zet het tot gebruik in de koelkast.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vanillesuiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelschaafsel is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (4)

Ouderwetse appelcompote heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.5 / 10 in 4 recensies
RESET

Ik mis waar het citroensap erbij moet, maar dat zou ik doen direct na het schillen en snijden van de appels, om verkleuring te voorkomen. Verder volgens mij een goed recept (staat nog op dus kan het n... Lees reactie
Lotte 2 januari 2013
Heb de rozijnen in calvados laten wellen, daarna bij de appels gedaan. Dit geeft een heerlijke volle smaak aan het geheel.
Elly Huitink 20 oktober 2012
Ik heb mix voor appel compote bij A.H. gekocht, maar kan het nu nergens meer krijgen omdat het alleen tijdens de feestdagen werd verkocht. Het is met suiker kaneel kardemon gemalen vanille en kaneel ... Lees reactie
Louise Snijders 4 mei 2012
In 1 woord superheerlijk. Ik denk dat ik nooit geen potje meer koop.
Rien 10 november 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
404 kcal
20%1616 kcal
Vetten
25 g.
35%100 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
28 g.
10%112 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
3 g.
4%12 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ouderwetse appelcompote