Osso bucco met pasta

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. De schenkels inwrijven met en en dan met en ze dan in de wentelen.
  2. Doe een goeie scheut in een kookpot en bak daar de schenkels mooi bruin in.
  3. Groenten kuisen en in stukjes snijden zoals de selder en , knoflook en en bij het vlees voegen.
  4. Tomaten ontpitten en vel verwijderen en eveneens in blokjes snijden en toevoegen bij het vlees.
  5. , en toevoegen en eveneens de toevoegen en als laatste het bouillonblokje.
  6. Sluit de kookpot en laat 1.15 uur stoven op een klein vuurtje.
  7. Af en toe eens kijken of de schenkels niet aanbranden en ook af en toe eens de schenkels draaien (wees voorzichtig dat de schenkels niet uiteen vallen).
  8. Na de stooftijd proef je de saus en kruid je naar wens (,,) en dik je ze aan met express.
  9. Doof het vuur en strooi er de gemalen bij.
  10. Kook de pasta beetgaar en strooi de en de erover voor je het bord opdient.
  11. Dit gerecht kan ook met gegeten worden.
  12. Tip:
  13. je kan ook groeten bij dit gerecht serveren naar believen ( en of groene boontjes met knoflook en room of een koude salade) Eet smakelijk
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • wijn en runderbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en runderbouillon
  • kaas en runderbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • runderbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderij
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd, wijn, maizena
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Osso bucco met pasta heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies
RESET

Kan je ook osso bucco maken met rundschenkel die je kookt in water? Hoe lang moet je dit dan opzetten?
Rondags 27 september 2013
Heerlijk recept, ik heb lekker gegeten.
Teun Brouwer 16 juni 2012
Zeer lekker sausje!
Karen 5 februari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
664 kcal
33%2656 kcal
Vetten
6 g.
9%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
129 g.
49%516 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Osso bucco met pasta