Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Staafmixer
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Spoel de pootjes en het met warm water goed af.
  2. In een pan met ruim water hangt u het thee ei met de gehakte rode pepertjes en een teentje klein gemaakte knoflook en de pootjes en het en laat dat een uurtje of 3,5 á 4 trekken.
  3. Het vlees moet vanzelf van het bot komen.
  4. Schep het meeste vlees er uit en gooi de bouillon door een fijne zeef.
  5. Neem ongeveer 2,5 liter van die bouillon en doe daar in de kidney beans en de chilly beans.
  6. De gewassen in niet te fijne stukken en de lente ui of bosui het zelfde. (bewaar van de wat groen en wat wit en houd een half lente uitje appart), laat dit een goed half uur doorkoken.
  7. Pureer de en de groente met een staafmixer in de pan en voeg de achtergehouden groente fijn gesneden toe, even als de Hollandse bruine .
  8. Het ontbotten en het echte vaste vlees fijn snijden en na de in de soep doen en even meeverwarmen.
  9. Proeven en eventueel en andere naar smaak toevoegen wat selderij blad en/ of peterselieblad.
  10. Warm serveren met Fries roggebrood met boter, of stokbrood. . . .
  11. Niet te zwaar en toch voedzaam en lekker.
  12. De rest van het vlees en dat van de pootjes heel fijn makem en met wat overgebleven kookvocht in een bakje laten afkoelen. . . .
  13. heerlijk met wat mosterd uit het vuistje of op een boterham.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
35 kcal
1%140 kcal
Vetten
0 g.
1%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Oriental Brown Beansoup