Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie in een wok.
  3. Roerbak het vlees in 5 minuten bruin en gaar.
  4. Voeg de en de toe en bak al omscheppend nog 5 minuten.
  5. Schep de boemboe en 50 milliliter water erdoor.
  6. Giet de rijst af en voeg toe.
  7. Bak 1 minuut mee.
  8. Verdeel de nasi over 4 borden.
  9. Bestrooi met de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (5)

Oosterse Nasi heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6.8 / 10 in 5 recensies
RESET

Volgend jaar gaan we opnieuw weer naar Indonesie en ik hoop daar weer lekkerer recepten te scoren. Als echte Fries ben ik in de afgelopen jaren aardig ingeburgerd in de cultuur en keuken van Indonesie... Lees reactie
ma-griet 26 september 2012
Ik ben ook een bevoorecht mens met al het lekkere eten en drinken alleen kom ik vaak recepten tegen uit potjes en pakjes terwijl je die duur koopt maar veelal lekkerder zelf en goedkoper kan maken en ... Lees reactie
jaccor 26 september 2012
Jaccor Je boft maar met zo'n grote indische familie. Is natuurlijk altijd lekker eten!
ma-griet 26 september 2012
Ik kom uit een familie die voor het merendeel bestaat oom en tantes die uit Indonesië komen maar heb nergens bij hen ooit snel kook rijst gezien Het koken van rijst is toch niet zo moeilijk Verder... Lees reactie
jaccor 25 september 2012
Bij oosterse nasi, de AFGEKOELDE rijst mee opbakken zou zeker de smaak ten goede komen.
stekel7 11 januari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
425 kcal
21%1700 kcal
Vetten
45 g.
65%180 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Oosterse Nasi
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • rijstgerechten
  • Oosterse Nasi