Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Warme amandelquinoa met frambozen en/of bosbessen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de amandelmelk samen met de quinoa in een pan aan de kook. Laat het vervolgens op matig vuur 1 5 minuten pruttelen tot de meeste melk is opgenomen en roer de korrels tussentijds een paar keer om. Rooster intussen de noten in 3.5 minuten goudbruin onder de ovengrill (niet te dicht eronder plaatsen). Schep ze tussentijds een paar keer om. Haal de pan van het vuur en laat de quinoa nog 5 minuten met het deksel op de pan staan. Voeg vervolgens de bosbessen en de kaneel toe en roer het geheel een paar keer om. Verdeel de quinoa over drie/vier kommen of diepe borden, hak de geroosterde noten grof en strooi ze over de quinoa. Maak de porties af door er agavesiroop naar smaak overheen te lepelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit warme amandelquinoa met frambozen en/of bosbessen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven