Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rozijnenbrood recept
Rozijnenbrood recept

Rozijnenbrood


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Rozijnen een nacht laten weken in koude thee met de bruine suiker. Dit mengsel de volgende dag vermengen met het losgeklopte ei en het zelfrijzend bakmeel. In een goed ingevette springvorm op 170 gram graden 1 uur en 45 minuten bakken. Afkoelen en de plakken besmeren met roomboter.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rozijnenbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven