Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roerei met gerookte zalm recept
Roerei met gerookte zalm recept

Roerei met gerookte zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt 15 gram boter in een pan met een dikke bodem. Klop de eieren met 40 gram boter, zout, peper en 1 eetlepel water met een vork doorelkaar tot het mengsel net gemengd is. Schenk dit in de pan en laat de eieren op heel laag vuur langzaam stollen (gebruik evt. een vlam verspreider). Blijf voortdurend roeren tot de eieren nt gaan stollen. Het mengsel moet nog smeug zijn. Serveer met de zalm.

Serveersuggesties

Lekker met geroosterd brood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roerei met gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven