Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roerei met belegen kaas recept
Roerei met belegen kaas recept

Roerei met belegen kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de plakken kaas in reepjes. Rooster de boterhammen. Klop de eieren los met zout. Verhit de boter in een koekenpan en schenk het eimengsel in de pan. Laat de eieren 30 minuten stollen en roer het regelmatig om. Laat het mengsel niet helemaal gaar worden. Neem de pan van het vuur en roer de melk met kaas door het eimengsel. Laat het 30 seconden staan. Leg op 4 bordjes elk een geroosterde boterham en schep het eimengsel erop.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roerei met belegen kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven