Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijke Yoghurt recept
Rijke Yoghurt recept

Rijke Yoghurt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de yoghurt in 2 kommen. Snijd de peer in stukjes, de banaan in plakjes en verdeel over de kommen. Verdeel ook de rozijnen en de cruesli over de 2 kommen en mix het geheel. Lekker īs morgens met een glas jus dīorange. Of īs avonds met een kop thee! Er zijn eindeloos veel combinaties. Denk aan andere fruitsoorten en andere crueslisoorten. Ook noten en zaden smaken geweldig in yoghurt!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rijke yoghurt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven