Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ontbijttaartje met sharonfruit en dadels recept
Ontbijttaartje met sharonfruit en dadels recept

Ontbijttaartje met sharonfruit en dadels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het sharonfruit in partjes. Haal de pit uit de dadels en snijd ze in stukken. Doe de vruchten in een mengkom en schep de aardbeienjam erop. Meng alles door elkaar en doe het over in iinpersoonsvormpjes. Maal het brood fijn in de keukenmachine, voeg de suiker toe en meng het nogmaals. Voeg de Mon Chou Pan en Oven toe en meng het nogmaals in de keukenmachine. Bedek de vormpjes met dit deeg. Plaats de vormpjes 20 minuten in de oven op 170 graden Celsius. Neem ze uit de oven, laat ze afkoelen en serveer ze.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ontbijttaartje met sharonfruit en dadels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven